Logo-paars-met-onderschrift.png
Stichting Drijvershuus / werkgroep Klifhanger

 

Opdracht: Kunstmanifestatie

Het schrijven van een projectplan met daarin een toekomstvisie Klifhanger voor de komende vijf jaar. Uitvoeren van een inventarisatie en het verzorgen van aanvragen van mogelijke subsidies, fondsbijdragen en sponsoring voor het realiseren van Klifhanger seizoen 2018.

De kunstroute Klifhanger bestaat 10 jaar. Een moment om te kijken of de doelstellingen gehaald worden of dat Klifhanger zichzelf opnieuw moet uitvinden. VIND is gevraagd een analyse te maken van de kunstroute en aanbevelingen te doen voor de komende jaren. Met de daaruit voorvloeiende aanbevelingen gaat VIND voor 2018 op zoek naar fondsen en sponsoren die van het nieuwe Klifhanger een succes willen maken.

 

Klifhanger zoekt de kracht in de combinatie van het dagelijks leven en de kunst. Klifhanger is in Den Hoorn. De manifestatie vult in dat wat Den Hoorn is. Een dorp met een eigen identiteit dat open staat voor nieuwe initiatieven en ideeën en dit wil delen met anderen. Nieuwsgierig gemaakt door de kunstwerken vinden er ontmoetingen plaats tussen bewoners, kunstenaars en bezoekers die eerder niet voor mogelijk werden gehouden.

klifhanger 2016
klifhanger 2016
klifhanger 2016
klifhanger 2016
klifhanger 2016
klifhanger 2016