Logo-paars-met-onderschrift.png
Over VIND

 dorpsstraat 225

1796 cd de koog

e info@vindfondsenwerving.nl

m 06-24252224 nina schilling

m 06-13176691 maarten roeper 

 

VIND is een bedrijf dat creatieve strategieën ontwikkelt, begeleidt en uitvoert. VIND vertaalt ideeën naar uitvoerbare projecten. VIND stuurt op inhoud, noodzaak en publieksbereik. VIND verzorgt de fondsenwerving en regelt de trajecten voor draagvlak en vergunningen. Nina Schilling en Maarten Roeper zijn VIND. 

 

Nina Schilling
1966
fondsenwerver
zakelijke leiding

06-24252224
info@vindfondsenwerving.nl

 

Nina studeerde Cultuur en Beleid aan de Hogeschool Holland. Werkte bij het jeugdtheatergezelschap Huis aan de Amstel (Nu Toneelmakerij) en was zakelijk leider van het theatergezelschap Het Syndicaat. Na een paar jaar buiten de culturele secotor werkzaam te zijn geweest richtte zij in 2013 VIND op en is zich gaan toeleggen op fondsenwerving.

 

Maarten studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en verdiende bij als decorbouwer bij Fiction Factory. Is daarna als hoofd presentatie/educatie gaan werken bij museum Kaap Skil op Texel. In 2014 werd het museum bekroond met een Europese prijs, de Micheletti Award Special Commendation …”This museum deserves a special commendation for its creativity and high level of museological interpretation. Its combination of lively and intelligent professionalism combined with its appeal to the public makes it innovative and an example to be followed in many parts of Europe.In 2016 is hij partner geworden bij VIND.

 

Maarten Roeper

1970

projectbegeleider

tekstschrijver

tentoonstellingsmaker

06-13176691

info@vindfondsenwerving.nl